
هفته اول پرورش جوجه گوشتی
هفته اول پرورش جوجه گوشتی، یکی از مهمترین مراحل پرورش به شمار میآید و به جرات میتوان گفت در صورت عدم رعایت نکات مهمی در رابطه با نحوه استقرار جوجه هنگام ورود سالن، نحوه تغذیه، کیفیت آب، میزان روشنایی، واکسیناسیون و دما و رطوبت، رسیدن به وزن مطلوب در پایان امری سخت و دور از نظر خواهد بود.
در این مطلب که بصورت فایل PDF و قابل دانلود در اختیار شما عزیزان مرغدار، دامپزشک و متخصصین تغذیه قرار میگیرد عناوین مهم شامل موارد زیر بررسی شده است:
1- موارد مربوط به قبل از جوجهریزی
- ضدعفونی، گازدهی و چینش تجهیزات شامل دانخوری، آبخوری کله قندی و رول کفی (بصورت کمکی برای دانخوری نه به عنوان بستر)
- آمادهسازی بستر
- تراکم جوجه بر اساس متراژ سالن
- آمادهسازی دان و آب و بررسی موارد مربوط به رطوبت و دما
- تأمین نیروی کار مورد نیاز برای جوجهریزی
2- نکات مربوط به حین جوجهریزی
- نحوه ورود و استقرار کامیون حمل جوجه
- نحوه تخلیه جوجهها
3- اقدامات مربوط به پس از جوجهریزی تا پایان هفته اول
- وظایف پرسنل مرغداری
- برنامه واکسیناسیون
- توزیع دان و آب
- تامین رطوبت و دمای مورد نیاز
- برنامه نوری
- وزنکشی جوجه
- بررسی تلفات
- نحوه نمونهبرداری از جوجه جهت انجام آزمایش
- تست چینه دان
- تست 3 ثانیه
و سایر مواردی که در این فایل خدمت شما ارائه میگردد.
جهت دانلود فایل PDF اقدامات مهم هفته اول پرورش جوجه گوشتی اینجا کلیک کنید